GevelAdvies gouden partner van Plugged in Eindhoven

17 juni 2024

GevelAdvies gouden partner van Plugged in Eindhoven

Op donderdag 6 juni vond het langverwachte Plugged Festival plaats op de campus van de TU Eindhoven. Het evenement, georganiseerd door studievereniging CHEOPS, stond in het teken van muziek en plezier. Als trotse gouden partner van dit festival heeft GevelAdvies bijgedragen aan deze dag.

Onze betrokkenheid bij Plugged Festival begon met een verzoek van CHEOPS, waar we graag op ingingen. Het vooruitzicht om deel te nemen aan een evenement waar zowel studenten als professionals samenkwamen in een feestelijke sfeer, sprak ons heel erg aan.

Tijdens het festival hebben we niet alleen ons partnerschap laten zien, maar ook gezorgd voor leuke goodies voor de festivalgangers, zoals zonnebrillen, buckethats en cuphouders, die enthousiast werden ontvangen.

De sfeer op Plugged Festival was uitstekend. Van gezellige muziek tot interessante gesprekken, alles onder de stralende zon van Eindhoven. We kunnen dan ook zeggen dat het een succes was!

Namens het hele team van GevelAdvies willen we CHEOPS bedanken voor de mogelijkheid om deel uit te maken van dit geweldige evenement. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en naar nog veel meer bruisende festivals zoals Plugged in de toekomst.