Leer onze nieuwe collega Allard kennen

3 april 2024

Leer onze nieuwe collega Allard kennen

Maak kennis met Allard Vrielink, een ervaren geveladviseur die zich afgelopen maand aansloot bij ons team. Met diverse werkervaring binnen de branche, heeft Allard zich ontwikkeld tot een bekwame adviseur op het gebied van gevels. Maar wie is Allard eigenlijk, en hoe beleeft hij zijn nieuwe rol bij GevelAdvies? Lees verder om hem beter te leren kennen.

Allard, 47 jaar jong, woont samen met zijn vrouw en drie kinderen in het Drentse Zuidwolde. Buiten zijn werkzaamheden bij GevelAdvies is hij vaak te vinden bij klusprojecten in- en om het huis of bij de autocross, waar hij zijn adrenaline kan uitleven.

Zijn professionele carrière begon na het behalen van zijn mts-bouwkunde diploma, waarna hij direct de arbeidsmarkt betrad. Zijn loopbaan omvat diverse rollen, variërend van calculator, tekenaar, projectmanager, schade-expert en coördinator. Hierna vond hij zijn weg naar GevelAdvies, via een oude bekende, Michel Wierbos (geveladviseur bij GevelAdvies).

Als geveladviseur staat Allard voor een diverse reeks aan uitdagingen, variërend van herstel, renovatie tot revitalisatie van gevels. Hij is nauw betrokken bij het volledige proces, van het uitvoeren van onderzoek tot het verstrekken van advies.

Allard heeft de eerste kennismaking met het team als zeer positief ervaren. Hij beschrijft het team als plezierig, ontspannen, en sociaal, wat bijdraagt aan een fijne werkomgeving. Tot dusver heeft hij al kunnen meelopen met Pascal en Michel en heeft hij kennisgemaakt met andere collega's op kantoor.

"Als nuchtere en rustige techneut, samen met mijn open uitstraling, ben ik goed benaderbaar en maak ik makkelijk contact met mensen. Ik kan me goed inleven in andermans situatie en doormiddel van mijn expertise zorgen voor de gewenste ondersteuning.", aldus Allard Vrielink