Maak kennis met Sheron, onze nieuwe geveladviseur!

25 juni 2024

Maak kennis met Sheron, onze nieuwe geveladviseur!

We zijn blij om Sheron te verwelkomen in ons team. Met een achtergrond in bouwkunde en uitgebreide ervaring in de gevelbranche, is Sheron een waardevolle aanwinst voor GevelAdvies. Tijdens deze blog leren we Sheron beter kennen!

Wie is Sheron?

Sheron is 32 jaar oud en heeft bouwkunde gestudeerd aan de universiteit in Suriname. Momenteel is ze bezig met het afronden van haar MBA (Master in Business Administration). Naast haar studie en werk geniet Sheron van koken, yoga, Netflixen en muziek luisteren.

Hoe kwam je bij GevelAdvies terecht?

“Ik heb tien jaar in Suriname gewerkt, waarvan twee jaar bij een bouwbedrijf en acht jaar bij een aluminiumbedrijf genaamd Alupro. Hier maakte ik kennis met gevels, puien, glaswerk en balustrades. Ik begon als werkvoorbereider en hierna verrichtte ik zowel kantoor- als veldwerkzaamheden. Ik was altijd veel met klanten bezig, van productverkoop tot aan het verstrekken van technische informatie. Daarnaast maakte ik technische tekeningen en controleerde ik de tekeningen van anderen. Het leukste vond ik de technische kant van het vak en het klantcontact. Ook had ik veel contact met Europese leveranciers, wat ik erg leuk vond."

“Mijn man verhuisde naar Nederland na het afstuderen van dezelfde opleiding. Na zijn beslissing om hier te blijven wonen en werken, besloot ik ook naar Nederland te verhuizen. Ik vond werk in mijn vakgebied en kwam zodoende bij GevelAdvies terecht. Het technische aspect en de uitdaging van onderzoek doen trokken me meteen aan.”

Wat zijn je eerste indrukken van het team en de werkomgeving?

“Mijn eerste indrukken van het team en de werkomgeving zijn zeer positief. Het was een grote stap om naar Nederland te komen, maar het team heeft me met open armen ontvangen. Ik heb fijne gesprekken gehad met Pascal (Teamleider GevelAdvies) en de HR-medewerker, wat een heel fijn gevoel gaf. Pas toen ik in Nederland was, ben ik voor het eerst persoonlijk langs geweest, daarvoor hadden we altijd contact via Teams.”

Kun je ons iets vertellen over je eerste dagen bij ons?

“Ik loop nu veel mee met Zoen Fan en Erik, beide hele fijne collega’s. Ze zijn allemaal behulpzaam en staan open voor alle vragen, wat een warm gevoel geeft. Mijn standplaats wordt Dordrecht, maar ik ga één keer per maand naar het hoofdkantoor in Staphorst.

De eerste twee weken heb ik me vooral ingelezen in alle rapportages. In de derde week begon ik met projectbezoeken. Bij mijn eerste project met Zoen Fan observeerden we ventilatieroosters vanwege een suizend geluid. Ook heb ik al de wind- en waterdichtheidstesten gezien en een project met een lekkage waarbij de pui helemaal werd gedemonteerd. Een pui demonteren was niet nieuw voor mij, maar de details en regelgeving in Nederland verschillen wel vergeleken met Suriname.”

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?

“Mijn werkdagen zijn afwisselend, met zowel kantoorwerk als projectbezoeken. Na een onderzoek stel ik een rapportage op en leg ik eventuele problemen vast. Het is boeiend en uitdagend om de verschillen in details en normen tussen Nederland en Suriname te leren kennen. De technologie en innovaties die hier worden gebruikt, zoals camera-inspecties en wind- en waterdichtheidstesten, zijn nieuw voor mij.”

Wat zijn jouw sterke punten in je werk?

“Ik ben behulpzaam, een luisterend oor en enthousiast. Ik hou van klantcontact en communiceer dan ook graag. Ik vind het interessant om nieuwe informatie te leren en ben gemotiveerd om me te verdiepen in de Nederlandse normen en regelgeving.”

We zijn blij om Sheron in ons team te hebben en kijken uit naar haar bijdrage aan GevelAdvies! Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.