Studie afgerond: het inspirerende verhaal van onze werkstudent Georgia

5 juli 2024

Studie afgerond: het inspirerende verhaal van onze werkstudent Georgia

Het moment waar Georgia zo haar voor gewerkt heeft is eindelijk daar: ze heeft haar studie succesvol afgerond! Georgia was al werkzaam als werkstudent bij GevelAdvies en heeft daarnaast besloten om haar afstudeeronderzoek ook voor ons bedrijf uit te voeren. Lees snel verder om meer over haar ervaring te weten te komen.

Ervaring

Mijn ervaring bij GevelAdvies was veel beter dan ik had verwacht. Tijdens mijn scriptie werd ik begeleid door constructeurs en geveladviseurs die me hielpen bij het proces van gevelbouw, waardoor ik leerde op welke onderdelen ik allemaal moest letten.

Mijn collega's en mijn leidinggevende waren erg behulpzaam en begripvol voor de uitdagingen die ik tegenkwam tijdens mijn onderzoeksscriptie. Het kennisniveau van de medewerkers motiveerde me om ervoor te gaan en de sfeer op kantoor was altijd fijn.

De wekelijkse vergaderingen en de scriptiebesprekingen hielpen me enorm om te integreren in het kantoor. Deze regelmatige interacties zorgden ervoor dat ik me echt onderdeel van het team voelde.

Opdracht

Tijdens mijn scriptie heb ik gewerkt aan het creëren van een software tool die berekent hoeveel kracht een beugelsysteem moet kunnen weerstaan in een aardbevingsgevoelig gebied. Dit project was zowel uitdagend als waardevol en stelde me in staat mijn academische kennis toe te passen op een probleem uit de praktijk. 

Het meest indrukwekkende moment van mijn stage was, toen ik mijn tool succesvol liet werken, en de eindpresentatie die ik heb gegeven. Ik blik dan ook terug op een zeer leuke en leerzame tijd!