Van A naar B in stijl: De nieuwe testkar van GevelAdvies!

5 augustus 2024

Van A naar B in stijl: De nieuwe testkar van GevelAdvies!

Wij zijn enthousiast om onze volledig vernieuwde testkar aan jullie te laten zien! Voorheen was onze witte testkar niet meteen te herkennen als die van ons, en daarom hebben we besloten om hem een opvallende make-over te geven.

Onze keuze voor de nieuwe uitstraling is gevallen op een afbeelding van ons project aan een kantoortoren in Rotterdam. Maar wat maakt onze testkar zo bijzonder? Deze mobiele unit stelt ons in staat om wind- en waterdichtheidstesten, glasparelslingerproeven en sterktetesten direct op locatie uit te voeren. Hiervoor is meer apparatuur nodig dan normaal, en onze testkar is het perfecte vervoersmiddel om al deze apparatuur mee te nemen.

Een grote dank aan Alvasi voor de prachtige bedrukking van de testkar. Dankzij hun vakmanschap en creativiteit is onze testkar nu niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger.

Wij kunnen niet wachten om met onze nieuwe testkar op pad te gaan en testen op locatie uit te voeren. Wie weet zie jij onze testkar binnenkort wel voorbijrijden op weg naar een toffe klus!