Allard Vrielink

Allard Vrielink

Geveladviseur

Mijn glas is niet half leeg, maar half vol

"Mijn functie als geveladviseur houdt in dat ik onze klanten adviseer en ontzorg bij vraagstellingen over gevels. Dit kan gaan om technische problemen, lekkages, upgrading van door de klant aangewezen gevels, en andere gerelateerde zaken.

Na mijn opleiding MTS-Bouwkunde ben ik aan het werk gegaan als calculator binnen de  aluminium kozijnen. Dit was mijn eerste aanraking met de gevelwereld. Daarna heb ik diverse functies mogen bekleden, functies zoals tekenaar, coördinator, projectmanager, verkoper/werkvoorbereider en dus nu geveladviseur bij GevelAdvies!

Wat maakt mijn werk leuk? Het contact met mensen, probleemoplossend werken, opdrachtgevers tevredenstellen en het samen met mijn collega’s uitwerken en oplossen van een onderzoeksvraag.

Als nuchtere en rustige techneut, samen met mijn open uitstraling, ben ik goed benaderbaar en maak ik makkelijk contact met mensen. Ik kan me goed inleven in andermans situatie en gebruikmakend van mijn expertise zorg ik voor de gewenste ondersteuning.

Ik streef ernaar om er, met positieve gelijkgestemden, iedere dag weer een mooie dag van te maken. Mijn glas is niet half leeg, maar half vol!"

Opslaan in adresboek Direct contact