Eline van Toer

Eline van Toer

Werkstudent

Waar je aandacht aan schenkt, groeit!

"Tijdens mijn functie als werkstudente bij GevelAdvies ondersteun ik mijn collega’s met werkzaamheden zoals het maken of aanpassen van technische tekeningen en diverse marketingactiviteiten. Op deze manier specialiseer ik mij binnen de branche.

Op dit moment ben ik een derdejaars bachelor student aan de Technische Universiteit te Eindhoven. Ik volg daar de studie Architecture, Urbanism and Building Sciences. Mijn interesses liggen bij de richting Structural Engineering Design en Building Physics and Services. Binnen één van deze richtingen zal ik dan ook mijn master gaan volgen.

Vanuit het bedrijfsleven doe ik kennis op die ik toe kan passen op mijn studie en andersom ook! Het is erg leuk en leerzaam om deze link tussen mijn werk en mijn studie te kunnen leggen.
Doordat ik mijn collega’s bij GevelAdvies kan ondersteunen met belangrijke taken binnen de onderneming, help ik bij de groei en innovatie van GevelAdvies.

Ik sta altijd open om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zijn er werkzaamheden waar ik minder ervaring mee heb, ben ik bereid mij hierin te verdiepen om zowel het bedrijf te helpen en mezelf te blijven ontwikkelen."

Opslaan in adresboek Direct contact