Leonie Booij

Leonie Booij

Werkstudent

Waar je talenten en interesses liggen, zijn mogelijkheden beschikbaar
 

"Tijdens mijn tijd als werkstudente bij GevelAdvies ondersteun ik bij werkzaamheden zoals marketing, campus recruitment maar ook technische aspecten zoals statische berekeningen, hierbij word ik intern begeleid door diverse collega’s. Momenteel studeer ik aan de Technische Universiteit te Eindhoven, ik doe de Master Architecture, Building and Planning waarin ik de richting van Bouwfysica volg met Constructie vakken daarnaast.  

Bij GevelAdvies krijg ik de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Ik leer hierdoor veel nieuws over de bouwwereld en het bedrijfsleven. Hiernaast ervaar ik de vrijheid om binnen het bedrijf te ontwikkelen. Waar je talenten en interesses liggen zijn binnen GevelAdvies mogelijkheden beschikbaar. Dit helpt mij bij het maken van keuzes voor de toekomst.

Daarnaast heb ik een nieuwe, frisse blik die gefocust is op de toekomst gebaseerd op de actualiteiten in mijn studie en mijn generatie. Zo heb ik vaak een andere blik op marketing en digitalisering. Ik ben leergierig en denk graag mee over de gesprekken die binnen GevelAdvies gevoerd worden, het is prettig dat voor mijn mening en die van andere collega’s ruimte is."  

Opslaan in adresboek Direct contact