Sheron Ramdhani

Sheron Ramdhani

Geveladviseur

Elk project is een ander soort uitdaging, een uitdaging waar ik graag de oplossing voor bedenk! 

“Als geveladviseur geef ik advies over kozijnsystemen en gevelconstructies die bijvoorbeeld herstel of renovatie nodig hebben. Om dit advies te kunnen geven, verricht ik een onderzoek waarna ik ons advies uitbreng aan de opdrachtgever. Ik ben als geveladviseur verantwoordelijk voor de technische en economische adviezen.

Ik kom uit Suriname. Daar heb ik bouwkunde gestudeerd op de Anton de Kom Universiteit. Vervolgens heb ik in Suriname acht jaar in de gevelbranche gewerkt. In april 2024 ben ik naar Nederland verhuisd en sinds mei werk ik bij GevelAdvies.

Elk project brengt unieke uitdagingen met zich mee, waarbij je telkens met andere vraagstukken te maken krijgt. Mijn expertise stelt mij in staat om op een effectieve manier probleemoplossingen te bedenken en beslissingen te nemen. Innovatief zijn, out-of the box denken en puzzelstukken oplossen heb ik veel gedaan en blijf ik erg leuk vinden.

Mijn werkdagen zijn zeer gevarieerd. De ene dag ben ik op locatie voor een onderzoek, terwijl ik de volgende dag op kantoor werk om mijn bevindingen om te zetten in een rapportage, of contact heb met onze opdrachtgevers. Het is een combinatie van projectbezoeken en kantoorwerkzaamheden.

Ik ben behulpzaam en altijd enthousiast. Het contact hebben met klanten vind ik leuk; ik communiceer graag!”

Opslaan in adresboek Direct contact