Gevelinspectie

Gevelinspectie

Problemen oplossen én problemen voorkomen

Tocht, vocht, lekkage, kapotte onderdelen; er kunnen zich tal van problemen voordoen die direct van invloed zijn op de gebruikers van een pand. Om snel en adequaat problemen op te lossen, kunnen wij uw gevel inspecteren. We luisteren naar de ervaringen van gebruikers en gaan op onderzoek uit. Wij gaan net zo lang door totdat we de oorzaak van het probleem hebben gevonden. Soms demonteren we een stuk van de gevel om exact te achterhalen wat er zich binnen in de gevel zich afspeelt. We komen van alles tegen: veroudering, bouwfouten, verschuivingen, (ver)zakkingen, aantasting en verstopte ontwateringsgaten. Door onze kennis van gevels, hebben we al heel veel voorbij zien komen. Zodra we de oorzaak van het probleem hebben achterhaald, adviseren we wat er nodig is om het probleem te verhelpen. Indien gewenst, kunnen wij ook de uitvoering hiervan verzorgen, dat is wel zo makkelijk! Ook kunnen we de uitvoering van derden begeleiden en controleren.

Grip op kwaliteit en kosten

Door met regelmaat een gevelinspectie te laten uitvoeren, kunt u ook heel veel problemen voorkomen. Het is mogelijk om bij ons een abonnement af te sluiten. Afhankelijk van de abonnementsvorm, komen wij uw gevel inspecteren. Het laten inspecteren van uw gevel kan bijdragen aan levensduurverlening, het vergroten van comfort, behoud of verbetering van de uitstraling en kostenbeheersing. Onze inspecteurs lopen onder meer kozijnen na, beoordelen coatings, sluitwerk en rubbers. In een helder rapport kunt u precies teruglezen wat de huidige staat is van uw gevel en wat er nodig is om de gevel toekomstbestendig te houden.

Second opinion; wie gaat betaalt?

U kunt ons ook inschakelen als u wilt achterhalen wie verantwoordelijk is voor eventuele problemen. Zo weet u op wie u bijvoorbeeld de herstelkosten kunt verhalen. Onze inspecteurs kijken werkelijk onder de motorkap van uw gevel, uit ervaring weten we dat we zo bij de echte bron van problemen letterlijk kunnen blootleggen.

Grondige inspectie leidt tot toekomstbestendige oplossingen

Gevelinspectie in vier stappen
  • Analyse van problemen en wensen
  • Inspectie op locatie met eventueel destructief onderzoek
  • Gedetailleerd verslag met advies
  • Uitvoering herstel of herstelbegeleiding
Weten hoe wij u kunnen helpen?
Weten hoe wij u kunnen helpen?
Met 100% onafhankelijk advies komt u verder

Neem direct contact op